‘MAN’ de roman

Roman over een gefeminiseerde MAN.

MAN is vanaf 15 december 2010 niet meer in de boekhandel verkrijgbaar.

U kunt MAN direct bij mij bestellen door mij een lia1532219499me1532219499 te sturen met NAAM en ADRES en AANTAL boeken dat u thuisgestuurd wilt krijgen.

De prijs is 10 euro inclusief verzendkosten binnen Nederland.

Om de website van MAN de roman te bezoeken:

klik hier!

In november 2006 kwam MAN uit als eerste boek in Nederland binnen een commanditaire vennootschap, de CV de Strijd der Sexen. Dit wil zeggen dat deze roman door middel van participaties van een aantal investeerders is gefinancierd. Het uitkomen van MAN heeft veel publiciteit gekregen.

Nu bijna twee jaar later heb ik de neiging om de flaptekst compleet te herschrijven: ondanks de bravoure van die tekst gaat MAN eigenlijk over een moderne gefeminiseerde MAN, die worstelt met de balans tussen zijn vrouwelijke behoefte aan intimiteit en zijn mannelijke sexuele drift.

De persoonlijke reactie van Maria Goos, een van de eerste lezers van MAN, spreekt misschien voor zich.

“Je bent blijkbaar een uitzonderlijk goed observator en je kan ook heel erg goed de binnenwereld van Michael vormgeven. Ik mag die man wel. Ik accepteer hem als hoofdfiguur in een roman. Ik wil meer van hem weten. Ik vertrouw zijn binnenwereld. Hij weet wat ie voelt en waarom hij dat voelt.”
“De setting vind ik ook leuk; Amsterdam hier en nu. MANNEN onder elkaar, met bijbehorende domheid en dan wordt het ineens spannend op de wallen. Ik geloof die vrouw ook, hoe heet ze, die in de Winston logeert. Mooie desolate maar ook vrolijke sex. En hoe hij muziek doorkrijgt als zijn gevoelsleven even niet meer geblokkeerd is.”