Lezing in Ede

- ingezonden mededeling -

De Christelijke Hogeschool in Ede nodigde mij uit voor een studiemiddag met de treffende titel ‘Carrièrebeest of Moederdier’. Anneke, docent HRM, had mijn laatste essay in Trouw gelezen en nodigde mij uit een lezing te geven over mannelijkheid en vrouwelijkheid, moederschap en vaderschap en werk en gezin.

Het was wel inspirerend. Het lukte mij denk ik wel om mijn visie op dit thema goed over te brengen en de slimme jongens en meisjes aan het denken te zetten. Het was leuk om te zien hoe de kerels (economie en recht) die rechts voor mij zaten bij de inleiding door Anneke al verwachtingsvol joelden en tijdens mijn verhaal af en toe instemmend knikten, terwijl de dames die vooral links van mij zaten (personeel en organisatie) steeds rodere koontjes kregen.

Dat u het weet, vanaf vandaag ben ik te boeken voor feesten & partijen, lezingen & workshops, coaching & conflict, lering &de vermaak. U kunt mij emailen via de knop CONTACT hierboven.

Reacties3 Reacties op “Ik ben te boeken voor feesten & partijen, lezingen & workshops”

 1. Gert-Jan op 11 mrt 2010, 14:31

  Ik mocht gister aanwezig zijn bij je lezing. Ik vond dat je mooie punten aandroeg en vrijwel iedereen in de zaal aan het denken kreeg.

  Bedankt!

 2. Sien op 12 mrt 2010, 09:57

  Mensen aan het denken brengen doet ie al jaren ! En discussies die we daarover hebben !!! Leuk Buum dat je dit doet! Liefs uit Le Rouret !

 3. Michael van Eekeren op 12 mrt 2010, 11:59

  Ik plaats hier een reactie door van een van de studenten. Jacob plaatste deze reactie vandaag onder het moederartikel van deze website.

  “Prachtig artikel met een mooie afsluiting: “Mededogen en gelijkheid moeten regeren in onze harten, in onze huizen, in onze slaapkamers. Aan de irrationele wildgroei ervan in de buitenwereld moet hoognodig een einde komen.”

  Een man met een gezond portie testosteron moet zich afvragen waar dit heen gaat met de politiek. Zijn er niet veel belangrijkere zaken te bespreken?

  Ik heb gisteren enorm genoten van de lezing/betoog op de Christelijke Hogeschool Ede. Het heeft me in combinatie met een lezing met een juist feministische inhoud echt aan het denken gezet. Ik ga deze website de komende tijd zeker volgen.

  Groeten Jacob”